Balkon-Terras en Galerijvloeren


Los legbare klikvloeren

Balkon-Terras en Galerijvloeren - BoFloor bv

Voor iedere galerij, balkon of terras de juiste vloer.
Een mooie en onderhoudsarme vloer draagt er mede aan bij dat u optimaal kunt geniet van uw vrije tijd op uw balkon, terras of dakterras. De keuze voor de juiste vloerafwerking is van groot belang bij het plannen van een nieuwbouw of renovatie van galerijen, balkons of terrassen. Worden het kunststoftegels, rubbertegels of toch liever kunstgras ? Het karakter van de gebruikte materialen is voor een groot gedeelte sfeerbepalend. In de BoFloor-collectie vindt u voor iedere smaak en voor iedere stijl de juiste galerijvloer, balkonvloer of terrasvloer.

Een van de voordelen van deze vloersystemen is dat ze (bijna) allen zonder verlijming geplaatst kunnen worden waardoor het eenvoudig is om deze vloeren in eigen beheer te plaatsen. Meer gereedschap dan een duimstok, tapijtmes en decoupeer/cirkelzaag heeft u hiervoor niet nodig. Doordat de vloeren "los" liggen zijn ze ook weer heel makkelijk op te nemen en kunnen ze mee verhuizen.

De drainage aan de onderkant van de vloer zorgt voor een optimale afvoer van water zodat u steeds weer heel snel een droog en veilig loopoppervlak heeft.

Behalve als balkonvloer, galerijvloer en terrasvloer worden deze vloeren gebruikt als horecaterrasvloer, hobbyruimtevloer, garagevloer, beursstandvloer, serrevloer maar ook rond zwembaden, in sauna’s en in pits boxen en hospitalityareas in de auto-en motorsport.

Toepassingen


Vloeren


Contact BoFloor bvUw Bedrijfsnaam is verplicht
Uw naam is verplicht
De straatbaam is verplicht
De postcode is verplicht
De plaats is verplicht
Een e-mail adres is verplicht
Het stellen van een vraag of opmerking is verplicht

Adres BoFloor bvHavikweg 17, 6374 AZ Nederland

Industrieterrein Abdissenbosch


(+31)045-5322277

(+31)045-5323818

info@bofloor.biz


KVK: 58414576

IBAN: NL97INGB0006130226

BTW: NL853030236B01


www.bolock.nl

www.bofloor-vloeren.nl

www.bofloorvloersysteem.nl/

www.bo-shop.nl